Categorii: Știri Stiri externe Viral

Amanta lui Putin “i-a ridicat moralul’ și i-ar fi influențat politică externă”. Liderul rus nu a avut “o familie care să îl ajute să rămână cu picioarele pe pământ”

Amanta lui Vladimir Putin i-ar fi influențat nu doar viața personală și starea de spirit, ci și poziția sa în materie de politică externă, susține un expert al președintelui rus în cea mai recentă carte a lor

Amanta despotului rus Vladimir Putin ar fi influențat abordarea liderului mondial în materie de politică externă, susține o nouă carte.

Experții în perioada în care liderul de la Kremlin a fost la putere au detaliat viața bărbatului de 69 de ani și urmează să își publice concluziile săptămâna viitoare, potrivit dailystar.co.uk.

Vladimir Putin nu a avut “o familie care să îl ajute să rămână cu picioarele pe pământ”

Afirmațiile din carte susțin că perioada în care Putin a fost în funcție a fost afectată de amanta sa, care ar fi putut avea un impact asupra procesului decizional al acestuia în ceea ce privește politica externă.

Afirmațiile privind această influență vin în contextul în care expertul Phillip Short a descris izolarea lui Putin ca fiind foarte diferită de cea a omologilor săi și că acesta nu a avut “o familie care să îl ajute să rămână cu picioarele pe pământ”.

Comportamentul liderului s-a “schimbat”

După o căsnicie presupus nefericită cu soția sa, care nu se bucură de publicitate, Putin a urmărit și a avut legături romantice cu femei mai tinere.

În timpul mandatului despotului au apărut o mulțime de zvonuri despre amante și foste partenere, una dintre acestea fiind Alina Kabaeva, gimnasta olimpică în vârstă de 22 de ani.

Relația a fost raportată pentru prima dată în 2008, deși Putin a negat povestea și a afirmat că nu are “nici un pic de adevăr”.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În urma negării poveștii de către Putin, Moskovsky Korrespondent, care a relatat prima dată despre presupusa relație dintre președintele rus și gimnasta olimpică, a fost închisă.

De atunci, Short a remarcat că, în jurul aceleiași perioade în care Putin a început să aibă legături cu Kabaeva, în 2005, comportamentul liderului s-a “schimbat subtil”.

Autorul a susținut că spiritul lui Putin a fost ridicat de o femeie mult mai tânără și că acest lucru a avut un impact nu doar asupra stării sale de spirit, ci și asupra căsniciei sale problematice.

Short, în vârstă de 77 de ani, a susținut de atunci că stimularea stării de spirit a lui Putin nu s-a limitat doar la viața sa privată.

Scriind în viitoarea sa carte, Short a scris: “A fost acesta unul dintre factorii care au ajutat la producerea a ceea ce părea, din punctul de vedere al Rusiei, o abordare mai încrezătoare în sine și mai energică în politica externă, dar care în Occident a fost considerată mai agresivă?

Este posibil, dar, având în vedere hotărârea lui Putin de a-și ascunde viața privată, nu există nicio modalitate de a ști”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?