Categorii: Monden Vedete Romania

Amanta lui Leo Iorga, primele declarații după moartea artistului

Amanta lui Leo Iorga a făcut primele declarații după moartea artistului. Florența Marin a povestit cum s-a înfiripat relația de dragoste dintre ei și de ce s-au îndepărtat în ultimii ani. 

Florența Marin a fost impresara lui Leo Iorga multă vreme, iar cinci ani cei doi au avut și o relație amoroasă. Femeia a acceptat să facă mărturisiri despre acest subiect, în exclusivitate pentru Cancan.

Amanta lui Leo Iorga, primele declarații după moartea artistului

„Între noi s-a declanșat o atracție mai mult decât cea profesională. Noi eram foarte mult timp împreună și s-au dezvoltat niște sentimente destul de aprinse pe care eu le-am luat ca atare. Amândoi am fost într-o perioadă mai puțin fastă. Eu veneam după o despărțire de doi ani, iar el era de ceva vreme singur. În 2013 ne-am mutat împreună. Am muncit împreună extrem de mult”, a dezvăluit femeia. 

„Eu am fost un plus de energie pentru Leo. M-am folosit de toate instrumentele ca să-i aduc pe scenă. (…) La început, relația cu Leo a fost 90% profesională și 10 % prietenie, dar, cu trecerea timpului, aceste procente s-au egalat.(…) Prezența mea și a fiului meu, care devenise sunetistul lor, a deranjat. După ce au început problemele medicale, a intervenit familia și s-a produs ruptura dintre noi doi. Mi-am dorit să nu sufere, dar îmi pare rău că boala a venit la el așa devreme. S-a rupt o bucată din sufletul meu. Trebuia să fiu alături de el pe ultimul drum”, a mai declarat Florența Marin.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie, după o lungă suferință cauzată de cancerul pulmonar. 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR