Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Amalia Enache a vrut să-și dea demisia de la Pro TV. ”Am mers la șefa mea și i-am spus”

Prezentatoarea de televiziune Amalia Enache a dezvăluit că a existat un moment în care a vrut să își dea demisia de la postul de televiziune pro TV, unde prezintă știrile de foarte mulți ani. ”Am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită”, a declarat Amalia Enache la un podcast.

Amalia Enache este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare de știri la postul de televiziune PRO TV. În plan personal, Amalia Enache are o fetiță superbă, care se numește Alma.

Vedeta a mărturisit, la podcastul realizat de Mihai Morar, că a existat un moment în care a vurt să demisioneze de la Pro TV și a explicat care a fost motivul pentru care s-a gândit să facă acest lucru. Se întâmpla pe vremea când aceasta era însărcinată și nu se afla într-o căsnicie, motiv pentru care s-a gândit că acest lucru ar putea afecta imaginea postului TV.

Amalia Enache a vrut să-și dea demisia de la Pro TV. ”I-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații”

”În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită. Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre”, a explicat Amalia Enache, notează revista Avantaje.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: ”Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere”. Și chiar am avut o susținere uriașă”, a completat vedeta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?