Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Am venit să-l caut pe Juan Cruz.” Modul inedit în care o trupă muzicală a ajutat un copil rătăcit să își găsească tatăl

Frică, angoasă și multă nesiguranță, asta a simțit un băiat care a trăit o situație dramatică în weekendul Zilei Copilului, când a fost despărțit de familia sa și s-a pierdut pe străzile cartierului San Telmo din Buenos Aires. În fața lacrimilor micuțului, mai mulți vecini au început să aplaude pentru a-l găsi, pentru că nu au apărut, au început să cânte pentru a-l chema pe tatăl său în ritm de: “Eduardo, vino să-l cauți pe Juan Cruz”.

Ceea ce începuse ca o plimbare cu familia sa prin orașul Buenos Aires a devenit un moment de tensiune pentru băiețel. Așa că a putut să o vadă pe fața lui, în timp ce plângea și încerca să-și usuce lacrimile cu mâinile. Între timp, un bărbat în pantaloni albi, îmbrăcat într-un tricou PSG cu numărul lui Messi, l-a ridicat pe Juan Cruz pe umeri și a decis să înceapă să aplaude pentru a-și găsi familia.

Încetul cu încetul, și pe măsură ce minutele treceau și niciun membru al familiei nu apărea, oamenii din împrejurimi s-au alăturat cauzei, așa cum se întâmplă de obicei pe plajele de pe litoral atunci când un minor dispare. Așa se face că până și de pe scaunele lui, sau stând pe marginea unui bar, oamenii și-au întrerupt planurile de a-l ajuta pe micuț, potrivit argentina.detailzero.com.

Modul inedit în care o trupă muzicală a ajutat un copil rătăcit să își găsească tatăl

Cu toate acestea, scena nu părea să se schimbe, motiv pentru care, o trupă de muzicieni care cânta în local și-a întrerupt spectacolul pentru a face parte din mulțimea care îi căuta pe părinții copilului. Așa că au decis să își folosească instrumentele pentru a atrage atenția.

În acest fel, membrii trupei și-au folosit echipamentul de sunet pentru a anunța unde se află și pentru a da detalii, astfel încât familia băiatului să apară și să îl poată găsi pe minor.

“Eduardo, vino să-l cauți pe Juan Cruz”

Dar după câteva minute acest lucru nu părea să dea rezultate. Astfel, trio-ul de muzicieni a schimbat strategia și a decis să folosească toate instrumentele, microfonul, basul și chitara pentru a-și atinge scopul. Astfel, după ce l-au întrebat pe băiețel numele tatălui său, cei trei artiști au început să interpreteze, pe un ritm în stil funk, un cântec care să ajute la căutare: “Eduardo, vino să-l cauți pe Juan Cruz.”

Scena tensionată care a avut loc în Plaza Dorrego, la intersecția străzilor Defensa și Humberto I, și-a schimbat rapid climatul. Datorită muzicii, o melodie antrenantă, și umorului oamenilor, aceștia au reușit să calmeze angoasa băiețelului, care își usca lacrimile pe umerii bărbatului.

După câteva minute de cântat, a apărut bărbatul pe care îl dorea să îl vadă toată lumea: Eduardo, tatăl lui Juan Cruz. Emoționat, băiețelul a cerut să coboare de pe oamenii unuia dintre cei care îl ajutaseră la căutări și a alergat în brațele tatălui său.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

După câteva secunde, Eduardo l-a coborât pe Juan Cruz și au părăsit locul împreună, mergând mână în mână.

Câteva ore mai târziu, situația a avut ecou și pe rețelele de socializare, când un utilizator a distribuit videoclipul cu tot ceea ce s-a întâmplat. “Ieri, în San Telmo, Juan Cruz s-a pierdut și apoi s-a întâmplat asta”. Videoclipul de un minut și douăzeci de secunde a făcut furori pe Twitter, unde a ajuns la peste 162.000 de like-uri, peste 8.700 de retweet-uri și aproximativ 22.9000 de răspunsuri.

În același timp, numele Juan Cruz a devenit un trend pe rețelele de socializare, unde diferiți utilizatori au comentat cele întâmplate și au ironizat situația.

 

 

Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?