Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Alina Pușcaș s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Alina Pușcaș s-a căsătorit ieri în secret, cu Mihai, cel care îi este alături de câțiva ani și i-a dăruit trei copii. Prezentatoarea TV a dat marea veste pe o rețea socială. 

Vedeta s-a cununat civil ieri, iar prietenii și fanii săi au fost surprinși să afle de eveniment. Cu o rochie albă care îi flata silueta armonioasă, prezentatoarea de la Antena 1 s-a prezentat la Starea Civilă alături de Mihai. 

Alina s-a căsătorit religios în 2017

Cei doi erau cununați religios din 2017, atunci când tatăl copiilor săi i-a făcut o surpriză uriașă. La botezul fiicei lor Melissa, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, însă Alina a aflat asta abia după ce a intrat în biserică. Din acest motiv, vedeta nici nu a purtat rochie de mireasă. 

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: “E pe bune? Vorbești serios?” Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, spunea Alina în 2017. 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”