Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Alina Eremia s-a fotografiat într-o rochie decoltată. Cum sărbătorește artista ziua de naștere. “Este pe lux”

Alina Eremia a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani. Artista a împărtășit cu fanii ei cum sărbătorește ziua de naștere. Cântăreața a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, într-o rochie decoltată, plină de paiete argintii. “A făcut spumă șampania, este pe lux.”, a spus solista.

Artista se numără printre cele mai apreciate nume de la noi din țară, în industria muzicală. Și-a făcut debutul în showbiz-ul românesc în urmă cu ani de zile, atunci când a fost cooptată în serialul Pariu cu viața.

Alina Eremia este discretă când vine vorba de viața personală. Vedeta a făcut o excepție și a împărtășit fanilor cum își serbează ziua de naștere.

Alina Eremia, mesaj de ziua de naștere: Nu lua viața prea în serios”

Încă de la primele ore ale diminețîi, fanii i-au trimis câte un mesaj sau o urare de bine cu ocazia acestei zile.

”28. Nu lua viața prea în serios.”, a scris ea în dreptul unei fotogorafii în care apare într-o rochie lungă, din paiete, care îi pune în valoare picioarele tonifiate.

Artista: Uitați a făcut spumă șampania, este pe lux”

Chiar dacă fanii ei se asteptau ca artista să petreacă, Alina Eremia a preferat să muncească. Mai mult, solista a postat fotografii, anunțând că lucrează la un nou proiect.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Poate vă întrebați și voi ce fac de ziua mea. Mi-am pregătit cadrul, aici cu bradul în spate, o să fac poze că să postez, iar voi să îmi urați la mulți ani. Uitați a făcut spumă șampania, este pe lux.”, a spus Alina Eremia pe Instagram.

Fotografia a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri, iar totodată secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt.

Cine este Edi Barbu, iubitul Alinei Eremia

Edi Barbu și Alina Eremia trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani de zile, departe de ochii curioșilor.

Iubitul artistei ocupă o funcție de conducere în cadrul unei companii multinaționale. Este mare iubitor de sport, se antrenează zilnic la sală și practică luptele de contact și kick-boxul.

Edi Barbu este pasionat de sporturile extreme, cum ar fi parașutismul.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR