Categorii: Monden Vedete Romania

Alina Eremia a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit artista

Alina Eremia nu s-a putut bucura de vacanța de iarnă deoarece a ajuns de urgență la spital. Surse medicale au dezvăluit ce a pățit artista și ce probleme de sănătate avea. 

În loc să se bucure de sărbători alături de cei dragi, artista a fost nevoită să meargă de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală. Alina suferea de ani buni de deviație de sept, cât și de alte complicații. 

Alina Eremia a ajuns de urgență la spital

„A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au spus surse medicale pentru Libertatea. 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Din fericire, Eremia l-a avut alături pe iubitul său, care a însoțit-o la spital deoarece artista a dorit să nu își îngrijoreze familia. Deși cei doi aveau plănuită o vacanță în această perioadă, au renunțat la sejur pentru ca sănătatea artistei să nu fie pusă în pericol. 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?