Categorii: Monden Vedete Romania

Alina Ceușan este însărcinată! Concurenta de la Asia Express va deveni mamă la nici un an de când s-a căsătorit

Alina Ceușan este însărcinată! Concurenta de la Asia Express va deveni mamă pentru prima dată. În luna iunie 2019, bloggerița și iubitul ei, Raul Tișa, s-au căsătorit în cadrul unui decor de poveste la Castelul Bánffy de la Bonțida, Cluj.

Alina Ceușan este însărcinată! Concurenta de la Asia Express va deveni mamă la nici un an de când s-a căsătorit

Alina Ceușan este gravidă în două luni, însă până acum nu a făcut nicio declarație în această privință. Ea și partenerul ei sunt în culmea fericirii, mai ales că amândoi își doreau demult să devină părinți.

Conform Cancan.ro, Alina Ceușan nu a anunțat nimic oficial pentru că vrea să se asigure că trece cu bine de cele trei luni de sarcină.

‘Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză’, a declarat o persoană din anturajul concurentei de la Asia Express.

Alina Ceaușan și tatăl viitorului ei copil sunt împreună de mai bine de șapte ani. Raul Tișa este un cunoscut hair-stylist din Cluj.

‘Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată’, mărturisea blonda despre partenerul său, într-o postare pe Instagram.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
FOTO. Manechinul a vrut să atragă atenția burlacilor milionari de la Miami și a apărut așa în public! „Ești bolnavă?”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important