Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Alexandru Papadopol face mărturisiri. ”Viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine”

Actorul Alexandru Papadopol, în vârstă de 47 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. ”Viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine”, a spus acesta. De asemenea, Alexandru Papadopol a vorbit și despre Ruxandra, fiica sa și a fostei sale soții, Ioana Ginghină. Ruxandra se află la vârsta adolescenței.

Alexandru Papadopol a fost căsătorit cu actrița Ioana Ginghină. La o emisiune de televiziune,  Ioana Ginghină a scos la iveală amănunte pe care nu le mai spusese despre fostul său soț, Alexandru Papadopol. Vedeta a dezvăluit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, avea o relație cu actrița Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni.  În pozele pe care le posta pe Facebook, Adriana Titieni purta hainele lui Alexandru Papadopol.

Alexandru Papadopol a acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, în cadrul căruia, printre altele, a vorbit și despre fiica sa, Ruxandra, aflată la vârsta adolescenței.  Întrebat dacă este mulțumit cu alegerile pe care le-a făcut în viață, actorul a răspuns: ”Pot spune că viața a luat deciziile cele mai bune pentru mine. Am fost un norocos!”.

Alexandru Papadopol face mărturisiri. ”Încrederea pe care reușești să o generezi ca părinte este esențială”

Despre ceea ce încearcă să-i transmită ficei sale, Ruxanda, Alexandru papadopol a declarat: ”Cred că orice copil, la orice vârstă ar fi, are nevoie de încredere și susținere. Adolescența este o perioadă complicată, prin schimbările pe care le aduce, deci încrederea pe care reușești să o generezi ca părinte este esențială”.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Întrebat despre ce întrebări îl măcinau pe el când avea vârsta ficei lui, actorul a spus: ”Poate aceleași întrebări, dar când eram eu de vârsta Ruxandrei nu trebuie uitat faptul că erau la putere comuniștii și sigur toată țara avea alte întrebări. Copilăria mea pare a fi, totuși, din altă galaxie. Deci, nu știu dacă în Drumul Taberei, la sfârșitul anilor ‘80, setul de interogații era chiar similar cu ceea ce se întâmpla acum. Nici nu mai țin minte”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?