Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Alexandru Papadopol, despre regretele sale. ”Am, desigur, și tristeți”

Actorul Alexandru Papadopol, în vârstă de 47 de ani, a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu. Acesta a vorbit despre regrete, despre anxietate, dar și despre perioada de pandemie de coronavirus care a afectat întreaga lume. ”Am, desigur, și tristeți”, a declarat actorul Alexandru papadopol pentru revista Unica.

Alexandru Papadopol a fost căsătorit cu actrița Ioana Ginghină. La o emisiune de televiziune,  Ioana Ginghină a scos la iveală amănunte pe care nu le mai spusese despre fostul său soț, Alexandru Papadopol. Vedeta a dezvăluit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, avea o relație cu actrița Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni.  În pozele pe care le posta pe Facebook, Adriana Titieni purta hainele lui Alexandru Papadopol.

Alexandru Papadopol a acordat un interviu pentru revista Unica, în cadrul căruia a vorbit despre regrete, anxietate și despre perroada de pandemie.

Alexandru Papadopol, despre regretele sale. ”Am și regrete, dar, făcând un bilanț rapid, pot spune că am avut infinit mai multe bucurii și experiențe pozitive”

”Am și regrete, dar, făcând un bilanț rapid, pot spune că am avut infinit mai multe bucurii și experiențe pozitive, în unele situații chiar fiind mândru de mine. Am, desigur, și tristeți, dar nu mi se pare necesar sau interesant să le spun la ziar. :))”, a mărtursit Alexandru papadopol.

Întrebat dacă s-a confruntat cu stări de anxietate, actorul a răspuns: ”Mulțumesc lu’ Dumnezeu, nu m-a lovit depresia până acum. Am atâta treabă, încât nu prea am timp să mă gândesc la lucruri care să mă întristeze cu adevărat sau care să mă determine să cred că scopurile în viață sunt niște lucruri abstracte. Cred că am și noroc cu meseria asta a mea, care mă ajută să arunc peste bord multe frustrări și multe furii neîmpărtășite, prin intermediul diverselor roluri și personaje”.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Alexandru Papadopol a vorbit și despre perioada de pandemie: ”Acum realizez cât de urâtă a fost perioada aceea, încărcată cu știri sumbre și lipsa oricărei speranțe. Nimeni nu știa cât va dura pandemia, nimeni nu știa când se vor deschide teatrele, scandalurile pe rețelele de socializare erau la ordinea zilei. Da…, am fost destul de afectat și pe plan personal, dar mai ales pe plan profesional”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?