Categorii: Monden Vedete Romania

Alexandru Darie și-a presimțit moartea? Ce a făcut cu puțin timp înainte de a muri

Alexandru Darie, fiul regretatului Iurie Darie, a încetat din viață la vârsta de 60 de ani. Ducu era internat la Spitalul Fundeni din Capitală, după ce fusese diagnosticat cu ciroză hepatică.

Alexandru Darie și-a presimțit moartea? Ce a făcut cu puțin timp înainte de a muri

Înainte de a muri, Alexandru Darie a făcut un gest cel puțin ciudat. Și-a vândut toate bunurile pe care le deținea în Capitală. Regretatul regizor și-a vândut apartamentul și mașina, deși le achiziționase în ultimii doi ani. Singura avere care îi mai rămăsese era casa de vacanță din comuna dâmbovițeană Tărtășești, o moștenire de la părinții lui.

Ducu Darie a vândut un apartament cu 270.000 lei și un autoturism pentru 9.800 euro. Locuința fusese achiziționată în 2016 prin credit ipotecar.

Vehiculul, un model Mazda , a fost cumpărat în 2017. Tot în rate.  În 2017, Darie a luat aproape 54.000 lei de la aceeași bancă și urma să-i înapoieze până în 2022.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Potrivit ultimei declarații de avere, Ducu Darie nu mai avea nicio datorie, dar nici depozite cu toate veniturile sale, aproximativ 365.000 lei.

Sursa: Wowbiz 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important