Categorii: Monden Vedete Romania

Alexandru Darie, semn după moarte! Fiul lui Iurie Darie a transmis un mesaj. Ce s-a întâmplat la Teatrul Buleandra

Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, s-a stins din viață pe 18 septembrie, la vârsta de 60 de ani. Regizorul se lupta de mai bine de 3 ani cu o boală necruțătoare.

Alexandru Darie, semn după moarte! Fiul lui Iurie Darie a transmis un mesaj. Ce s-a întâmplat la Teatrul Buleandra

Apropiații săi au fost devastați când au aflat de moartea lui și i-au adus un ultim omagiu la înmormântarea de la Cimitirul Bellu. Oana Pellea a fost una dintre bunele prietene ale lui Ducu Darie și a fost profund marcată de disparația actorului.

Tot ea a povestit că a fost martora unui miracol, la câteva săptămâni de la decesul lui Ducu.

Oana Pellea a mărturisit că o pană de curent a afectat centrul Capitalei chiar înainte de a se juca piesa de teatru ‘Scaunele’ la Teatrul Buleandra, joia trecută. Cu toate acestea, piesa a fost pusă în scenă pe întuneric. Actrița crede că acesta a fost un semn trimis de la Alexandru Darie.

Anunţ trist despre Florin Piersic, înainte de Paşte, direct din spital! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

‘Ceea ce s-a întâmplat astă-seară ține de miracol și de magie, cu asta se ocupa Ducu, ce atingea devenea magie. Astă-seară, după 10 minute după ce a început spectacolul a căzut lumina și am jucat în beznă tot spectacolul, cu partenerul meu excepțional, Răzvan Vasilescu, luminați de două lumânări care mai existau în Teatrul Bulandra și de telefoanele spectatorilor. A fost magic! E doliu în teatrul românesc și Ducu a stins lumina tot spectacolul și Dumnezeu să-l țină în lumină’, a spus Oana Pellea la scurt timp după ce s-a încheiat spectacolul de la Teatrul Buleandra.

‘Am facut public acest mesaj din trei motive: Ca sa va rog sa i aprindeti o lumanare lui Ducu. Penru a multumi public exceptionalilor spectatori din aceasta seara, tehnicienilor ce ne au ajutat cu lumini improvizate si lumanari’, a mai spus actrița.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important