Categorii: Monden Stiri Romania Vedete Romania

Alexandru Arșinel, marcat de criza de coronavirus. ”Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la suceava, car a murit”

Actorul Alexandru Arșinel este foarte afectat de pandemia de coronavirus. Acesta a mărturisit că virusul a luat viața unei rude din Suceava, focarul de COVID-19 din România.

Alexandru Arșinel a făcut declarații la postul de televziune România TV.

”Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvala virusul acolo. Este extrem de trist”, a declarat Alexandu Arșinel.

”Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizitele, populația care trece pe acolo. Nu știu, probabil o sa cerceteze”, a adăugat el.

În vâstă de 80 de ani, Alexandru Arșinel a vorbit și desăre starea sa de sănătate.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Sunt bine, sunt foarte bine la cei 80 de ani ai mei”, a mărturisit îndrăgitul artist.

Alexandu Arșinel a transmis și un mesaj românilor:

„Atât vreau să le spun: haideți să trăim! Și pentru asta, haideți să ne ascundem în casă câteva săptămâni pentru a trece peste hopul acesta!”.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”