Categorii: Monden

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident de maşină. I s-a deschis dosar penal

Clipe grele pentru Alexandra Stan, vineri, 19 iulie! Solista a fost implicată într-un accident rutier petrecut în București.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident de maşină

Vedeta este în afară oricărui pericol și nu a suferit răni grave, iar din informațiile apărute în presă, se pare că artista cunoscută pentru hiturile internaționale precum: «Mr Saxobeat» și «Ecoute», ar fi fost vinovată de accidentul produs.

Din primele informaţii, se pare că solista nu ar fi acordat prioritate unui taximetrist, iar în urma impactului pasagera din taxi a fost rănită și a necesitat îngrijiri medicale de la echipajul chemat la fața locului. Alexandra Stan nu ar fi pățit nimic, iar după ce a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul a arătat faptul că artista nu a consumat băuturi alcoolice, potrivit antena3.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele Alexandrei Stan, pentru vătămare corporală din culp, potrivit sursei citate mai sus. Accidentul s-ar fi produs în jurul orei 13.00, la intersecția străzilor General M.H. Berthelot și Luigi Cazzavilan.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat