Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Alex Bodi și Daria Radionova, din nou împreună. ”Cine știe ce ne pregătește Dumnezeu de data aceasta”

Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat. Cei doi au postat pe rețele de socializare câteva imagini în care arată ca sunt mai fericiți ca niciodată.

Recent, rusoaica și Alex Bodi au postat o fotografie din același restaurant, dând naștere zvonurilor potrivit cărora ar fi loc de o împăcare între cei doi.

Confirmarea a venit vineri, când cei doi au postat fotografii dintr-un restaurant de lux din Londra. Alex Bodi a petrecut alături de câțiva prieteni și de iubita sa, Daria Radionova.

”Înapoi împreună. Mai puternici ca niciodată”, a scris blondina în dreptul fotografiei cu Alex Bodi.

Daria Radionova: ”Cine știe ce ne pregătește Dumnezeu de data aceasta”

Ulterior, rusoaica a mai spus:

”După 9 luni, am hotărât să mă împac cu Alex. Nu trebuie să mă judecați, fac ce vreau cu viața mea.Am fost logodiți. Am fost împreună pentru o perioadă lungă de timp. Nu a funcționat. Cine știe ce ne pregătește Dumnezeu de data aceasta”, a scris rusoaica pe Instagram.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Anul acesta, în luna aprilie, cei doi s-au despărțit oficial.

Ce spunea Alex Bodi despre căsătoria cu Daria Radionova

“Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat Alex Bodi.

Imediat, rusoaica s-a logodit cu un tânăr, însă ulterior acesta a dispărut din peisaj.

Ema Uta se află și ea la Londra

Pe de altă parte, Alex Bodi ar fi avut o scurtă relație cu Ema Uta, care se află  în prezent, la Londra, pentru a o susține pe prietena ei bună, Loredana Groza, la un concert. Aceasta l-a vizitat la închisoare pe Alex Bodi, însă când s-a eliberat, se pare că omului de afacere i-a rămas gândul tot la Daria Radionova.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR