Categorii: Monden Vedete Romania

Alex Bodi a dezvăluit ce îl deranjează cel mai tare la Bianca Drăgușanu

După ce au anunțat că divorțează din cauza problemelor din relație, Alex Bodi a dezvăluit ce îl deranjează cel mai tare la Bianca Drăgușanu. Totul s-a întâmplat aseară, atunci când cei doi au fost invitați la o emisiune TV. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au venit aseară la TV pentru a explica problemele dintre ei și cauzele care au dus la divorț. 

Alex Bodi a dezvăluit ce îl deranjează cel mai tare la Bianca Drăgușanu

Soțul blondinei a dezvăluit că, dintre toate lucrurile care îl supără, cel mai tare îl deranjează că Bianca postează mult prea mult pe rețelele sociale. 

„Mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri cu noi. Poate la unii le place, dar poate alții cred că faci inteționat”, a spus bărbatul.

Soția sa i-a dat replica imediat, justificând postările dese: „Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu si câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întamplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minim. Eu trebuie să am întodeauna instastory-uri”. 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR