Categorii: Monden

Alessandra Stoicescu a născut! Prima imagine cu fiica prezentatoarei tv

Bucurie mare în familia Alessandrei Stoicescu! Prezentatoarea tv a născut pentru prima oară la 43 de ani. Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, luni, 29 iulie. Alessandra Stoicescu a ales să nască la o clinică privată din Capitală.

Alessandra Stoicescu a născut! Prima imagine cu fiica prezentatoarei tv

La scurt timp după ce a devenit tătic, soțul Alessandrei Stoicescu, Sergiu Constantinescu, a postat pe Facebook o imagine cu el și fiica lui, Sara Maria. Micuța a venit pe lume la ora 09:02, după cum a anunțat proaspătul tătic în mediul virtual.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În urmă cu doar câteva zile, Alessandra Stoicescu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetiţa ei. „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel“, a mărturisit prezentatoarea TV, potrivit Libertatea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat