Categorii: Știri

Afirmație îngrozitoare a criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși”

Noi detalii despre oribilul atac de la Spitalul Săpoca ies la iveală. Criminalul a dezvăluit ce s-a întâmplat în momentele critice și susține că nu a realizat, inițial, că ucide oameni. 

Afirmație îngrozitoare a criminalului de la Săpoca: „Am crezut că sparg păpuși”

Mai multe surse din interiorul anchetei au declarat, pentru Libertatea, că Nicolae Lungu nu realiza că ucide oameni în momentul în care a lansat atacul furibund cu un stativ de perfuzii. 

„Am crezut că sparg păpuși, iar la ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”, ar fi dezvăluit agresorul. 

Agresorul a fost internat cu sevraj etilic

Individul de 38 de ani care a ucis cinci oameni și a rănit alți 8 a fost internat în noaptea de 15 spre 16 august, din cauza sevrajului etilic. Lungu a primit tratament, iar după o zi și jumătate starea sa s-a ameliorat vizibil. Cu toate acestea, sâmbătă noapte bărbatul i-a atacat pe ceilalți pacienți din salon, apoi a descins și în salonul destinat femeilor, unde a continuat să lovească fără milă. 

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Surse medicale de la Săpoca au spus că agresorul ar fi putut avea un episod psihotic cu halucinații sau o criză convulsivă. Asistenta care s-a ocupat de îngrijirea lui a declarat că nu i-a trecut prin minte că stativul de perfuzii ar fi putut deveni o armă și că, în momentul în care un alt pacient a fost așezat în același pat cu criminalul, bărbatul a fost calm. 

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important