Categorii: Monden Vedete Romania

Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, s-a căsătorit cu o cântăreață!

Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, s-a căsătorit cu Vlăduța Lupău, o cunoscută cântăreață de muzică populară. Nași le-au fost artiștii Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac.

Fotbalistul Adrian Rus și-a unit destinele cu una dintre cele mai sexy interprete de muzică populară de la noi, Vlăduța Lupău.

Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, s-a căsătorit

Ceremonia a avut loc într-o pădure, iar ornamentele albe au creat o atmosferă feerică, de poveste. Mireasa a purtat o salopetă albă cu aplicații din perle și pene, iar romantismul evenimentului a fost completat de porumbeii eliberați în văzduh de proaspeții însurăței. 

Nașii celor doi au fost cântăreața de muzică populară Olguța Berbec și soțul său, saxofonistul Remus Novac. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Adrian Rus, în prezent portar de rezervă la CFR Cluj, a devenit cunoscut mai degrabă grație scandalurilor în care a fost implicat. În 2015, sportivul s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a urcat în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse, împreună cu fratele său, Ionuț Rus.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR