Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Adrian Mutu a fost dat în judecată de Alexandra Dinu. „Il Fenomeno” a rămas fără bani

Alexandra Dinu l-a lăsat pe antrenorul Rapidului fără salariu. Blondina l-a dat în judecată pe „Briliant”, la aproape 18 ani de la divorț! Câți bani îi datorează „Il Fenomeno” fostei sale soții.

Alexandra Dinu își reglează conturile cu Adrian Mutu, la 18 ani de la divorț. Actrița a hotărât să îi ceară să i se pună poprire pe salariul pe care antrenorul îl încasează de la Rapid București, scrie fanatik.ro.

Fosta soție a Briliantului a solicitat în instanţă poprirea veniturilor antrenorului echipei Rapid Bucureşti, pentru a-şi recupera sumele mari de bani pe care i le datorează.

Adrian Mutu îi datorează 100.000 de euro fostei soții

Suma pe care ar datora-o Adrian Mutu fostei sale soții se ridică la peste 100.000 de euro. Se pare ca Adrian Mutu nu si-a achitat datoria față de ea și de fiul lor, Mario Mutu,

Dacă fostul fotbalist nu-și va îndeplini obiectivele și va încasa bonusuri în conformitate cu rezultatele Rapidului, suma pe care Alexandra Dinu ar urma să o primească lunar ar crește.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mutu i-ar fi virat fostei sale soții în fiecare lună câte 5.000 de euro

Conform fanatik.ro, Mutu i-ar fi virat fostei sale soții în fiecare lună, de la divorț până în 2014, câte 5.000 de euro. Plata s-ar fi oprit, iar Alexandra Dinu l-a dat în judecată,

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți între 2001 și 2003, iar cei doi au un băiat, Mario, acum în vârstă de 19 ani.

După divort, Mario a rămas cu mama sa, cu care a locuit în străinătate timp de 15 ani. Mario a mărturisit, în cadrul unui interviu, că ”figura paternă” i-a lipsit în foarte multe momente.

”Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a spus Mario Mutu în timpul emisiunii de la Antena Stars.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR