Categorii: Monden Vedete Romania

Adevăratul motiv pentru care Alexandra Ungureanu s-a despărțit de iubitul din America. ”Foarte greu de gestionat. A fost o perioadă foarte grea”

Cântăreața Alexandra Ungureanu a decis să vorbească despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu un bărbat din America, despre care s-a spus că ar fi cerut-o în căsătorie.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul autohton. Artista a avut grijă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, pentru wowbiz.ro, cântăreața, care este concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil!, a vorbit despre relația cu fostul ei iubit, Andrei Gheorghiu.

”Am publicat, în momentul respectiv, poze pe social media și, cumva, m-am băgat singură în gura lupului. A fost o relație foarte frumoasă, cu un om cu care eram prietenă de ani de zile. Așa s-a întâmplat, viețile noastre s-au intersectat și așa m-am apucat să fac naveta la New York. Foarte greu de gestionat această chestie cu distanța și fusul orar total diferit, a fost o perioadă foarte, foarte grea, pentru că ne despărțeau 7 ore și, cumva, mai mult eu funcționam pe fusul lui orar, pentru că el avea un job stabil, iar viața mea artistică, supusă oricum haosului, mi-a permis”, a povestit Alexandra Ungureanu pentru sursa citată.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Cântăreața a precizat că toți iubiții săi au fost extrem de discreți și nu au avut legătură cu showbiz-ul.

”Toți foștii mei iubiți au fost oameni extrem de discreți, care nu au avut treabă cu lumea showbiz-ului și nici nu și-au dorit”, a mai spus vedeta.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?