Categorii: Monden

Adela Popescu, apariție în costum de baie! Cum arată trupul vedetei

Aflată într-o vacanță la mare alături de soțul său, Adela Popescu a ales să petreacă timp în mijlocul naturii, relaxându-se. Deși a născut pentru a doua oară acum șase luni, vedeta demonstrează tuturor că și-a menținut silueta zveltă și formele de invidiat. 

 „Să mai ziceți voi că nu știu ce și nu știu cum?”, a scris Adela în dreptul fotografiei în care apare într-un costum de baie negru, din două piese, care lasă să se vadă abdomenul suplu și pielea sa fermă. 

Fanii săi de pe Facebook au reacționat imediat, complimentând-o pe Adela. „Ești superbă”, „Frumoasă și naturală, să rămâi mereu așa”, „Ești o femeie adevărată! naturală, deșteaptă și frumoasă”, „Arăți super bine”, „Ce bine arăți, mămico! sexy și relaxată!” au scris internauții în comentariile fotografiei cu pricina. 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Adela este căsătorită, din 2015, cu prezentatorul TV Radu Vâlcan. Cei doi au doi băieți, Alexandru, de 3 ani, și Andrei, născut în decembrie anul trecut. 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR