Categorii: Monden Vedete internationale

Actorul Danny Aiello a murit! Era cunoscut din filmele cu gangsteri italieni

Actorul Danny Aiello a murit! El a devenit cunoscut din filmele „Do the Right Thing” şi „Moonstruck”. Danny Aiello avea 86 de ani.

Actorul Danny Aiello a murit! Era cunoscut din filmele cu gangsteri italieni

Celebrul actor a avut o carieră de peste 50 de ani. Potrivit presei internaționale, Danny Aiello a decedat într-un centru medical din New Jersey. Era internat pentru o afecțiune apărută brusc.

Cu puțin timp în urmă, Danny Aiello încheiase filmările pentru “One Moment” şi se pregătea pentru turnarea producţiei “The Italy Boys”.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Specialist al rolurilor secundare în anii ’70, ’80 şi ’90, Danny Aiello a jucat în multe filme de succes din această perioadă, printre care “The Godfather Part II”, “Once Upon a Time in America”, “The Purple Rose of Cairo”, “Fort Apache The Bronx”, “Moonstruck” şi “Leon”.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important