Categorii: Știri Stiri externe Viral

Acestea sunt primele cuvinte ale mamei lui Gerard Piqué despre Clara Chía Martí

Relația dintre Gerard Piqué și Clara Chía Martí merge din ce în ce mai bine. După divorțul de Shakira și toate aluziile pe care columbianul i le trimite fotbalistului, acesta a vrut să stea deoparte și să nu dea prea multe declarații.

Totuși, mama lui Piqué este cea care a făcut acest lucru. Montserrat Bernabéu a ținut să își dea cu părerea despre noua ei noră, iar potrivit paparazzului Jordi Martin, ea o descrie pe tânără ca fiind “politicoasă și afectuoasă”.

Totuși, cea mai șocantă informație este că Montserrat însăși a întâlnit-o pe Shakira la meciul de baseball de la Milano și ea însăși a fost cea care i-a povestit despre cum era Clara Chia, transmite marca.com.

“O fată politicoasă și afectuoasă”

“Mama lui Piqué i-a luat apărarea iubitei fiului ei, spunând că era o fată politicoasă și afectuoasă, iar lucrurile s-au tensionat”.

Shakira nu a fost deloc amuzată că fosta ei soacră a spus în față acest lucru despre noua iubită a lui Pique. Crede că s-ar fi putut lipsi de ea, dar mama lui Piqué a mers direct la subiect.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

 

Clara Chia, devastată

Pe de altă parte, paparazzi au mai subliniat că noua iluzie a jucătorului este “spulberată” după noua melodie a columbianului, Monotony, deoarece este un mesaj direct și profund la adresa lui Piqué, lucru care a provocat multă agitație.

“Pe plan personal, trece printr-o perioadă teribilă. Nu se duce la muncă la Kosmos, de o lună de zile lucrează la distanță. La nivel personal și emoțional, el este într-o stare proastă. Nu suportă deloc bine situația, situația, albumul… Totul! Totul!”, a conchis Martin.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat