Categorii: Știri

A murit un celebru bucătar care a participat la emisiunea Chefi la Cuțite, de la Antena 1! „Adio, tată! Te voi iubi pentru totdeauna”

Tragedie la Chefi la Cuțite. Un celebru bucătar care a făcut senzație în emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1, alături de familia sa, a murit. Anunțul a fost făcut chiar de către fiica acestuia. „Adio, tati. Te iubesc pentru totdeauna. Vei găti pentru îngeri de acum înainte, inima mea”.

Un celebru bucătar italian cunoscut în Craiova și nu numai a murit. Anunțul a fost făcut chiar de către una dintre fiicele acestuia, Mayla Annalisa Bucci. Tânăra și-a luat rămas bun de la tatăl ei prin intermediul unei postări, în care a postat și o poză cu ea și tatăl ei.

„Adio, tati. Te iubesc pentru totdeauna. Vei găti pentru îngeri de acum înainte, inima mea”, a scris fiica lui Lino Bucci pe contul său de Instagram.

Mesajele celor care au avut ocazia să îl cunoască personal,

Postarea sa a avut parte de multe reacții din partea tuturor celor care au avut ocazia să îl cunoască personal, fie l-au văzut în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”. Mulți dintre aceștia au încurajat familia îndoliată.

„Mayla, fiți puternice. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Aveti grijă de mama voastră! Sunt cu sufletul alături de voi, că în persoană nu pot fi”, a transmis o apropiată familiei regretatului bucătar. De asemenea, o prietenă de-a fiicei bucătarului i-a transmis acesteia să fie puternică și să treacă cu bine peste această cumpănă. „Dumnezeu să-l ierte și să-l țină veșnic în Dreapta SaAdio, prieten drag…Condoleanțe, fetelor, sunt alături de voi în tot ceea ce simțiți acum…”, a fost mesajul transmis.

Preparatul care i-a cucerit pe jurați

In 2019, în ediția dedicată familiilor. Atunci când acesta a făcut senzație în bucătărie alături de soția și cele două fiice ale sale

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Aceștia au ajuns în echipa mov, cea a lui Sorin Bontea. Bucătarii i-au cucerit pe jurați cu vocea și preparatul lor: ouă în două consistențe cu fondue de parmezan, fructe de pădure și crumble.

„La nivelul ăsta cu familii nu prea te aștepți să vii cu bunica, cu mătușa, să faci creveți cu sos de parmezan și cu crumble”, a spus chef Florin Dumitrescu la momentul respectiv.

Bucătarul a condus un restaurant timp de 20 de ani, iar apoi a decis să se stabilească în Italia, unde a pornit de la zero.Bucătarul a condus un restaurant timp de 20 de ani, iar apoi a decis să se stabilească în Italia, unde a pornit de la zero.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR