Categorii: Monden Stiri externe Vedete internationale

A murit actorul Willie Garson, cunoscut din serialul ”Sex and the City”

Actorul american Willie Garson, cunoscut și pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul de mare succes ”Sex and the City” (Totul despre sex), a încetat din viață. Starul a murit la vârsta de 57 de ani. Cauza decesului nu a fost anunțată.  Colegii de breaslă și-au exprimat durerea față de dispariția actorului și au transmis mesaaje de condoleanțe.

Actorul american Willie Garson a murit la vârsta de 57 de ani, anunță Hotnews. Un membru al familiei lui a confirmat informaţia pentru Variety. Cauza decesului nu a fost făcută publică.

Willie Garson era cunoscut pentru rolurile interpretate în seriale precum „Sex and the City” și „White Collar”. În „White Collar”, starul american i-a dat viață personajului Mozzie. În serialul „Sex and the City”, Willie Garson l-a interpretat pe impresarul Stanford, prietenul lui Carrie Bradshaw, personaj interpretat de binecunoscuta actriță de Sarah Jessica Parker. Willie Garson a studiat teatrul la Wesleyan University şi a obţinut diploma de master la Yale School of Drama. După absolvire, a avut roluri în „Cheers” (1982), „Family Ties” (1982) şi „L.A. Law” (1986) şi apariţii în „Boy Meets World”, „The X-Files”, „Friends”, „Twin Peaks”, „Melrose Place”, „Buffy the Vampire Slayer” şi „Ally McBeal”.

A murit actorul Willie Garson, cunoscut din serialul ”Sex and the City”. Mesaje de condoleanțe după dispariția acestuia

Actorul tocmai se reunise cu echipa care a lucrat la producția ”Sex and the City”, filmând o nouă serie alături Sarah Jessica Parker intitulată ”And Just like that”.

Actorul Mario Cantone, partener al lui Garson în „Sex and the City”, a adus un omagiu prietenului său: ”Nu aş fi putut avea un partener de televiziune mai strălucit. Sunt devastat şi copleşit de tristeţe. Ne-a fost luat prea devreme. Ai fost un dar al zeilor. Odihneşte-te, drag prieten. Te iubesc”.

Omagii i-au adus şi actriţele Cynthia Nixon şi Kim Cattrall, care şi-au exprimat regretul pentru pierderea unui bun şi amuzant prieten.

FOTO: Hepta

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?