Categorii: Horoscop Lifestyle Știri Timp liber

Zodiile înnebunite după călătorii. Adoră să cunoască locuri și oameni noi!

Nu există persoană căreia să nu-i placă să călătorească, însă nativii din câteva zodii excelează din acest punct de vedere. Sunt mari pasionați de călătorii, dornici să descopere locuuri și oameni noi și, dacă s-ar putea, ar sta tot timpul în vacanțe. Zodiile înnebunite după călătorii sunt, potrivit experților în previziuni astrologice: Berbec, Vărsător, Scorpion și Leu.

Cei născuți sub semnul Berbecului se numără printre cei mai pasionați de călătorii nativi din întreg zodiacul. Sunt gata oricând să plece să vadă locuri noi, să descopere civilizații mai puțin cunoscute și să se delecteze cu tot felul de delicatese din diverse colțuri ale lumii. Nu vorr refuza niciodată o ofertă de vacanță, indiferent despre ce destinație ar putea fi vorba.

Nativii din zodia Vărsătorului adoră călătoriile și sunt mereu dornici de aventură, astfel că, dacă ar fi după ei, ar sta tot timpul doar în vacanțe. Le place la nebunie să trăiască experiențe cu totul noi și speciale în destinații care mai de care mai exotice și care să le satisfacă dorința de adrenalină. În plus, sunt parteneri ideali de vacanță, nimeni nu se plictisește vreodată în compania lor.

Zodiile înnebunite după călătorii. Scorpionii își schimbă frecvent itinerariul

 

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nativii din zodia Scorpionului adoră orice fel de călătorie, dar sunt foarte imprevizibili în ceea ce privește destinația. Aceștia își schimbă frecvent itinerariul și pot ajunge în locuri care nu erau deloc în planul lor. Iubesc să ajungă în cele mai exotice destinații și să descopere locuri cu adevărat speciale și oameni de la care să poată învăța lucruri noi și inedite.

Și nativii din zodia Leului sunt în top când vine vorba despre călătorii. Le place să profite la maximum de viață și consideră că vacanțele și călătoriile reprezintă cea mai bună modsalitate de a face acest lucru. Își petrec timpul vizitând cele mai frumuoase locuri dintr-un oraș și încercând să descopere universuri mai puțin cunoscute. dacă ar fi după ei, n-ar face nimic altceva decât să o țină tot într-o vacanță.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR