Categorii: Știri Stiri externe

VIDEO | Un irlandez a găsit o comoară în timp ce căuta o verighetă pierdută

Un irlandez a găsit o comoară în timp ce căuta o verighetă pierdută de un prieten al său. Întâmplarea a avut loc recent la o fermă din Ballycastle.

Paul Raynard se afla în vacanță la ferma unui amic în Irlanda de Nord și habar nu avea ce descoperire urmează să facă. 

Un irlandez a găsit o comoară în timp ce căuta o verighetă pierdută

Prietenul său a observat că nu mai are verigheta pe deget, așa că cei doi au pus mâna pe un detector de metale și au început să caute inelul. Nu l-au găsit, însă au dat peste o adevărată comoară, scrie BBC. 

Raynard a descoperit nu mai puțin de 84 de monede din aur, de pe vremea Regelui Henric al VII-lea al Angliei, care a domnit în secolul al XVI-lea. Una dintre monede este una foarte rară, care este estimată la peste 5.000 de lire. 

„Acesta este momentul la care visam. A fost o senzație incredibilă, ca și cum ai verifica numerele la loto și realizezi că ai câștigat premiul cel mare. Am început să tremur. Nici acum nu îmi vine să cred”, a povestit Paul.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Monedele sunt acum evaluate de Muzeul din Ulster, iar experții susțin că acestea ar valora peste 100.000 de lire.

 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important