Categorii: Știri Stiri Romania

VIDEO | Un bărbat a amenințat medicii cu pistolul la Spitalul din Constanța

Un bărbat a amenințat medicii cu pistolul la Spitalul din Constanța. Din fericire, agenții de pază au intervenit prompt. 

Un tânăr de 30 de ani din Constanța s-a prezentat, noaptea trecută, la Urgențe, după ce fiul său se simțea rău.

Un bărbat a amenințat medicii cu pistolul la Spitalul din Constanța

Atunci când bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a fost rugat să aștepte, s-a enervat și a scos un pistol. Individul a amenințat medicii și i-a obligat să îi consulte mai repede copilul. 

Agenții de pază ai Spitalului Județean de Urgență Constanța au intervenit prompt și l-au imobilizat, apoi au chemat poliția. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Agenții de intervenție au răspuns apelului imediat, imobilizând persoana înarmată, asupra căreia au găsit un pistol cu bile și un spray paralizant, arme de care a făcut uz amenințând personalul medical, întrucât își pierduse răbdarea să mai aștepte consultul copilului. Echipajele Zip Escort au alertat Poliția, pe numele bărbatului începând cercetările pentru stabilirea vinovăției”, a transmis firma de pază. 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR