Categorii: Știri Stiri Romania

VIDEO | O mamă și-a reîntâlnit fiica moartă! Cum a fost posibil

O mamă și-a reîntâlnit fiica moartă. Totul s-a întâmplat la o emisiune TV din Coreea de Sud și a înduioșat milioane de oameni. 

Realitatea virtuală are foarte multe utilizări în vaste domenii, însă producătorii unei emisiuni din Coreea de Sud au avut o idee cu totul nemaiîntâlnită. 

O mamă și-a reîntâlnit fiica moartă

În cadrul show-ului de televiziune Meeting You, o femeie a avut ocazia de a o revedea pe fiica sa, care a murit în 2016, pe când avea doar șase ani.

Cu ajutorul realității virtuale, mama și-a reîntâlnit fiica și a reușit chiar să aibă un dialog emoționant cu micuța. 

Cele două s-au jucat într-o grădină virtuală, iar holograma fetiței i-a spus mamei că îi este dor de ea. La un moment dat, mama și-a luat copilul de mână și lacrimile au început să îi șiroiască pe obraz. Tatăl, sora și fratele fetiței au urmărit totul din culise și au izbucnit, de asemenea, în plâns. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Compania coreeană Munhwa Broadcasting Corporation, a lucrat în detaliu pentru realizarea chipului, corpului și vocii fetiței cu ajutorul realității virtuale, scrie Aju Business Daily.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat