Categorii: Știri

VIDEO | Doi tineri s-au filmat zâmbitori după ce s-au prăbușit cu avionul în ocean

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în ocean, aproape de coasta Californiei, iar pilotul și pasagera din aeronavă s-au filmat imediat după. 

Mai mult decât atât, un prieten al pilotului, aflat într-un alt avion, a surprins momentul prăbușirii și l-a filmat. Incidentul s-a petrecut marți, în Golfun Half Moon din Oceanul Pacific, și din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Prietenul pilotului este cel care a alertat autoritățile și a continuat să survoleze zona aproape o oră, până la venirea lor. Pilotul aeronavei prăbușite, David Lesh, a filmat, de asemenea, cu telefonul său rezistent la apă, momentele care au urmat după ce a ajuns în ocean. Atât el, cât și pasagera erau veseli și nu păreau deloc șocați de momentele pe care le-au trăit. 

„Eram la altitudinea de 1000 de metri, am făcut tot ce se putea. Nu am reușit să fac motorul să funcționeze și am ajuns în Pacific”, a declarat pilotul. 

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

„Am plutit pe suprafața apei câteva sute de metri, iar impactul a fost minor, nu am pățit nimic și imediat după am deschis ușa și am ieșit pe aripă. Am inventariat rapid ce era în avion. Eu mi-am luat telefonul și cheile de la mașină, știam că mai avem la dispoziție 20-30 de secunde până ce avionul se va scufunda”, a mai spus Lesh. 

Autoritățile americane vor investiga incidentul, scrie Daily Mail. 


FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?