Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un student a murit în timp ce participa la o demonstrație biblică. ”S-a prăbușit și a decedat”

Un student, în vârstă de 25 de ani, la Universitatea Clariantian din Nigeria, Suel Ambrose, a leșinat în timp ce participa la o demonstrație biblică despre cum a fost Isus Hristos răstignit. Tânărul a căzut pe podea și a început să sângereze. ”El s-a prăbușit și a decedat”. Acesta visa să devină preot în Biserica Catolică.

Potrivit Punch, studenții i-au spus unui reporter care a vizitat campusul sâmbătă dimineața că decedatul, originar din statul Benue, a jucat rolul biblic al lui Petru în timpul unui eveniment bine planificat, de marcare a crucificării lui Iisus Hristos.

Spectatorii au crezut că acest incident face parte din rolul său, crezând ulterior că totul a fost o glumă.

”El s-a prăbușit și a decedat”

Studentul de 25 de ani din anul I la Filosofie a murit pe loc, potrivit unuia dintre studenții care s-a identificat doar ca Mavis.

Elevul a spus: ”El juca rolul lui Petru pentru a demonstra cum Petru i-a tăiat urechea unuia dintre soldații romani care au venit să-l aresteze pe Hristos, iar Iisus și-a fixat urechea și, în timp ce drama se desfășura, el s-a prăbușit și a decedat”, a povestit unul dintre colegii studentului.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Tânărul a căzut pe podea și a început să sângereze

Tânărul a căzut pe podea și a început să sângereze. A fost transportat în cel mai scurt timp la spital, iar cadrele medicale de specialitate au tot încercat să îl resusciteze. Potrivit martorilor oculari, eforturile de a-l salva pe student au eșuat.

Preotul responsabil cu Formarea Studenților din universitate, părintele Chukwuemeka Iheme, când a fost abordat de ziari, a spus că instituția va informa publicul după ce „autoritatea ne va da permisiunea de a face acest lucru”.

Un locuitor al zonei, care și-a dat numele Charles, a spus că este a doua oară când un student a murit în circumstanțe similare.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?