Categorii: Știri Stiri Romania

Un șofer din Iași, oprit de poliție după ce soția a anunțat la 112 că s-a urcat beat la volan

Un șofer din Iași a fost oprit de poliție după ce soția a anunțat la 112 că s-a urcat beat la volan. Femeia a apelat la autorități pentru că se temea că bărbatul să nu provoace un accident rutier. 

Ieșeanca a sunat la 112 marți noapte și a spus că soțul ei a plecat cu mașina după ce a consumat alcool, iar oamenii legii au plecat imediat să îl caute, scrie bzi.ro.

Șoferul poate ajunge după gratii

Bărbatul a fost găsit de poliție și testat cu aparatul alcooltest. Pe numele său a fost deschis un dosar penal deoarece avea alcoolemia de 0,75 ml/l în aerul expirat și riscă să ajungă chiar în spatele gratiilor. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat