Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un rus și-a umplut frigiderul cu cel puțin 50 de burgeri de la McDonald’s. Fotografia a devenit virală

Un rus și-a umplut frigiderul cu burgeri de la faimosul fast-food, după ce a aflat că lanţul de restaurante se va închide în ţară. Fotografia cu frigiderul plin de burgeri a stârnit reacții destul de rapid. „Probabil ar putea să-i lase şi pe raft și tot ar fi buni luni de zile’’, a spus un internaut. 

Rușii s-au aprovizionat cu articole din meniul McDonald’s și au format rânduri la magazine săptămâna aceasta, după ce lanțul de fast-food a întrerupt vânzările în țară din cauza războiului din Ucraina.

O fotografie postată într-un thread viral Reddit arăta zeci de burgeri McDonald’s în frigiderul unei persoane – un semn care arată cât de disperați erau rușii de a-și asigura mesele preferate înainte de închiderea magazinului.

Un rus şi-a umplut frigiderul cu burgeri de la McDonalds

O fotografie distribuită pe Reddit arată frigiderul unei persoanei plin cu cel puțin 50 de burgeri.

Internauții au reacționat imediat

Unul dintre utilizatorii Reddit a scris: „Deci, ceea ce spui este că aceasta poate fi o investiție solidă pe termen lung, fără riscuri?”, în timp ce un altul a spus: „Probabil ar putea să-i lase şi pe raft și tot ar fi buni luni de zile’’. Alt utilizator, mai glumeț, a venit cu ideea: ‘’Dacă nu este pentru consumul personal, cu siguranță este o bună oportunitate de afaceri să vinzi burgeri vechi la un preț ridicat”

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Rusii au vândut Big Mac-uri online pentru 250 de lire sterline

Rusii au început să vândă Big Mac-uri online pentru 250 de lire sterline, după ce McDonald’s a anunțat că 850 de filiale se vor închide ca răspuns la războiul barbar al lui Vladimir Putin. Mai mult, un meniu cu doi burgări, două băuturi şi o plăcintă cu cireşe a fost pus la vânzare pentru 7.500 de ruble ruseşti, echivalentul a 47 de lire sterline (potrivit cursului valutar de miercuri, ora 15:00)

Între timp, site-urile de licitații online au explodat, în timp ce oamenii încearcă să obțină profit din comenzile de mâncare McDonald’s acum disponibile nicăieri în altă țară.

Într-o listă revizuită de publicația The Post, un rus cerea 104.000 de ruble pentru o plăcintă cu cireșe McDonald’s – echivalentul a peste 800 USD. Un altul percepea 50.000 de ruble, sau mai mult de 400 de dolari, pentru o „colecție de sosuri” de la McDonald’s.

Oprirea activităţii McDonald’s în Rusia se numără printre cele mai recente sancţiuni pe care companiile şi guvernele occidentale le-au impus ţării, după invazia în Ucraina.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat