Categorii: Știri Stiri externe

Un profesor care se afla aproape de a face descoperiri semnificative despre coronavirus, mort în condiții suspecte

Un profesor care se afla aproape de a face descoperiri semnificative despre coronavirus a fost găsit mort în condiții suspecte.

Un profesor care se afla aproape de a face descoperiri semnificative despre coronavirus, mort în condiții suspecte

Bing Liu, un cercetător chinez care lucra la Universitatea din Pittsburgh, a fost găsit fără suflare în locuința sa, duminică. Bărbatul prezenta răni la gât, cap, torace și extremități, scrie CNN, care citează Ross Police Department. Specialistul a murit după ce a fost împușcat de mai multe ori. 

Investigatorii cred că un alt bărbat, neidentificat până la această oră, l-a omorât pe Liu în propria casă, apoi s-a sinucis. Agresorul a fost găsit mort în mașină. Din câte se pare, cei doi se cunosteau, însă nu se știu încă motivele care au dus la un asemenea gest.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Bing era foarte aproape de a trage concluzii semnificative despre mecanismele celulare care stau la baza infecției cu SARS-CoV-2 și baza celulară a complicațiilor bolii”, au spus colegii săi de la Departamentul de Biologie, Calculatoare și Sisteme al Universității din Pittsburgh.

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important