Categorii: Știri Stiri Romania

Un primar din Giurgiu i-a îmbrățișat pe bătrânii cărora le-a dus alimente în plină pandemie

In unele cazuri, regulile de distanțare socială sunt încălcate chiar de cei care ar trebui să dea un exemplu comunităților lor. Un primar din Giurgiu i-a îmbrățișat pe bătrânii cărora le-a dus alimente în plină pandemie.

Un primar din Giurgiu i-a îmbrățișat pe bătrânii cărora le-a dus alimente în plină pandemie

Mai mult decât atât, edilul a postat imaginile în care îmbrățișa vârstnicii, iar oamenii au fost revoltați. 

„Este foarte clar că a încălcat prevederile ordonanței militare, fiecare răspunde pentru faptele sale”, a declarat Aneta Mihai, prefectul județului Giurgiu, scrie Digi 24.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Primarii nu se subordonează CJ, vă promit că mâine o să am o discuție cu domnul primar că a pus în pericol sănătatea. Este regretabil ce a făcut, o să am o discuție mâine cu acel primar, pentru că a pus în pericol sănătatea cetățenilor din dorința de a face un gest bun. Nu a ieșit așa cum trebuie”, a spus Marian Minea președintele Consiliului Județean Giurgiu.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”