Categorii: Știri Stiri externe

Un jucător de poker s-a calificat la Campionatul Mondial în timp ce dormea. “Suprarealist”

Oricine a avut vreodată un părinte sau un profesor care i-a spus că este imposibil să câștige bani în timp ce doarme nu l-a cunoscut pe Eric Goldstein. Acesta s-a calificat la Campionatul Mondial 2022 în timp ce dormea. El a adormit în timpul competiției online, dar cărțile sale au rămas în joc și au câștigat.

Pentru mulți jucători de poker, un loc în Campionatul Mondial este un vis. Eric Goldstein și-a câștigat locul în timp ce visa. La propriu.

Potrivit lui David Schoen de la Las Vegas Review-Journal, Goldstein a câștigat un loc la Campionatul Mondial din 2022 în timp ce dormea.

Un jucător de poker s-a calificat la Campionatul Mondial în timp ce dormea

Rezidentul din Las Vegas urmărea un stream de la Poker Players Championship cu buy-in de 50.000 de dolari pe 29 iunie, când un prieten i-a trimis un mesaj despre satelitul Main Event, la care participarea costa 80 de dolari.

Potrivit lui Schoen, Goldstein a decis să se înscrie, dar era “epuizat după ce a lucrat până târziu în acea zi și s-a dus la culcare, uitând că s-a înscris”.

Cărțile lui Goldstein au rămas în joc

Acest eveniment online le-a impus jucătorilor să parieze toate jetoanele la fiecare mână până când a rămas un singur câștigător din toți cei 126 de participanți. Cărțile lui Goldstein au rămas în joc și a câștigat nouă mâini consecutive obținând un loc la evenimentul principal. Abia când s-a trezit în dimineața următoare și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Mi-am zis: Nu se poate. Apoi m-am uitat la e-mail și am găsit un e-mail de la WSOP.com care spunea să vin să-mi iau jetoanele. Un pic suprarealist”, i-a declarat Goldstein lui Schoen.

Evenimentul principal al World Series of Poker 2022 a început săptămâna aceasta la Bally’s și Paris din Las Vegas și se așteaptă să se desfășoare până pe 20 iulie.

Până acum, în Main Event, potrivit lui Schoen, Goldstein a ajuns joi la 93.000 de jetoane, înainte de a pierde “o parte considerabilă din stack-ul său” înainte de pauza de cină.

Premiul total în bani pentru evenimentul din acest an a ajuns la 80.000.000 de dolari

Potrivit lui Donnie Peters de la Sporting News, premiul total în bani pentru evenimentul din acest an a ajuns la 80.000.000 de dolari, iar înscrierile târzii sunt încă deschise pentru o perioadă de timp vineri.

Koray Aldemir, campionul Main Event 2021, a luat acasă 8 milioane de dolari după 223 de mâini la masa finală.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important