Categorii: Știri Stiri externe

Un fost fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă. Totul s-a întâmplat sub privirile familiei

Un fost fotbalist olandez a decedat în timpul vacanței pe care o petrecea în Mallorca, alături de soția și cei doi copii ai săi. Totul s-a întâmplat sub privirile împietrite ale familiei sale. Soția sportivului  a înregistrat tragedia. Trupul neînsuflețit a fost scos de scafandri și, după autopsie, a reieșit că fostul fotbalist a murit înecat.

Turistul olandez, care a murit tragic în timp ce încerca să facă o cascadorie îndrăzneață pe stâncă în fața soției sale îngrozite și a celor doi copii, a fost identificat drept fostul fotbalist Mourad Lamrabatte, în vârstă d e 31 de ani, care a jucat la SBV Vitesse.

Bărbatul, după cum a relatat presa locală, a încercat să sară de pe o stâncă înaltă din Mallorca, Spania. Mourad Lamrabatte, care a vrut doar să se distreze, nu și-a luat avântul necesar pentru a sări direct în apă și s-a lovit de peretele de stâncă. Acesta și-a pierdut cunoștința și nu a mai fost capabil să se salveze.

Fostul fotbalist a murit înecat

Trupul neînsuflețit a fost scos de scafandri și, după autopsie, a reieșit că fostul fotbalist a murit înecat, nu din cauza impactului.

Saltul peste cap a fost filmat de soția sa. În timpul săriturii, Lamrabatte a scos un țipăt puternic, dar nu a avut suficient impuls pentru a trece de stâncile de dedesubt.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Se pot auzi țipetele soției sale

După accidentul din videoclip puteți auzi țipetele sfâșietoare ale soției sale, căreia nu i-a venit să creadă că s-a întâmplat, „O, Doamne”.

Fanii de pe rețele de socializare au reacționat la videoclip, iar mulți sportivi și-au exprimat tristețea pentru moartea lui Mourad, potrivit ziarului olandez „De Telegraaf”.

Vitesse, fostul său club, a transmis un mesaj pe rețelele sociale, după decesul lui Lamrabatte: ”Vitesse a primit trista veste a morții lui Mourad Lamrabatte. Fostul atacant al echipei a doua a clubului nostru abia împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere”.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat