Categorii: Știri Stiri Romania

Un clujean a amenințat un polițist că tușește spre el și are coronavirus! Ce sancțiune a primit

Un clujean a amenințat un polițist că tușește spre el și are coronavirus. Iată ce sancțiune a primit în urma evenimentului petrecut pe 28 martie. 

Un clujean a amenințat un polițist că tușește spre el și are coronavirus! Ce sancțiune a primit

Bărbatul care a amenințat că tușește în direcția unui polițist ca să îl infecteze cu COVID-19 va fi condamndat pentru ultraj și s-a ales cu o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare.

Incidentul a avut loc pe 28 martie la Spitalul Județean din Cluj-Napoca, atunci când individul a fost oprit de un polițist local la ieșirea din secția de primire a urgențelor. Acesta a devenit agresiv, și-a dat jos masca de protecție și a amenințat că va tuși pentru a-l infecta pe polițist cu coronavirus.

Acuzat de ultraj, bărbatul și-a recunoscut vina și va primi o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare, iar doi ani se va afla sub supraveghere. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Bărbatul a fost acuzat de ultraj. El și-a recunoscut vina și va primi o pedepsă de 6 luni de închisoare cu suspendare, iar timp de 2 ani se va afla sub supraveghere.

De asemenea, va face un curs de calificare profesională și va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, la primărie.

Foto: Shutterstock

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat