Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un bărbat din China cere divorțul de soția sa, după ce a descoperit că niciunul din cei trei copii nu era al său

Când ne dedicăm întreaga viață construirii împreună cu acea singură persoană, de multe ori ne așteptăm înapoi la aceeași cantitate de devotament. Neprimirea acesteia poate duce la o cantitate mare de frustrare pentru toate părțile implicate. Acesta a fost cazul recent în China, unde un bărbat caută să divorțeze de soția sa. „Nu l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cunosc cupluri care nu pot avea copii”, a spus femeia.

Timp de 16 ani, Chen a trăit sub impresia că toate cele trei fiice ale sale sunt ale lui.

Realitatea lui s-a schimbat când și-a surprins soția în flagrant având o aventură cu un alt bărbat.

Bărbatul nu a bănuit niciodată că soția sa avea o aventură

Cetățeanul chinez în vârstă de 45 de ani din provincia Jiangxi și-a suspectat pentru prima dată soția că înșală atunci când a început să evite apelurile lui. Ea a cerut chiar să lucreze departe de casă la începutul lui 2022.

Potrivit South China Morning Post, postul de radio și televiziune din China Jiangxi a raportat că Chen lucra de acasă pentru a-și crește cele trei fiice și a-și întreține soția. De-a lungul celor 16 ani de căsnicie cu Yu, el nu a bănuit niciodată că ea avea o aventură.

„Niciunul dintre ei nu a fost proprii mei copii”

În timp ce era departe de familia sa, cuplul se suna adesea prin apeluri video și vocale.

Chen și-a urmărit soția folosind locația GPS a smartphone-ului ei. Acest lucru l-a condus la un hotel din estul Chinei pe 1 martie 2022.

Acolo, a găsit-o plecând de la hotel cu un alt bărbat. Chen pretinde că a iertat-o pe Yu, dar după ce a efectuat un test de paternitate, a aflat că fiica sa cea mică nu era a lui.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Chen a efectuat apoi mai multe teste și a descoperit că celelalte două fiice ale sale nu erau copiii lui biologici.

Dându-și seama că jocul a terminat, Yu a fugit de acasă și a întrerupt orice formă de contact cu Chen.

Acesta a fost momentul în care Chen a trebuit să obțină ajutor de la presa locală pentru a-și găsi soția. În timpul interviului, un Chen vizibil tulburat poate fi văzut plângând, cu capul în mâini, plângând: „Niciunul dintre ei nu a fost proprii mei copii”.

În mod surprinzător, presa locală a reușit să o urmărească pe Yu și, ca răspuns, ea a spus: „Nu l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cunosc cupluri care nu pot avea copii”, a spus ea.

Yu l-a criticat și pe Chen pentru că a divorțat de ea după ce a aflat că cele trei fiice ale sale nu sunt ale lui.

„Te rog, încearcă să empatizezi cu mine. Cei trei copii l-au numit „tată” de mulți ani, dar acum spune că fiicele nu sunt ale lui. Care este diferența dintre el și un animal?” a spus ea pentru SCMP.

Chen cere acum despăgubiri de la fosta lui soție.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?