Categorii: Știri Stiri Romania

Un bărbat din Argeș a făcut publice imagini intime cu fosta iubită de ciudă că l-a părăsit

Un bărbat din Argeș a făcut publice imagini intime cu fosta iubită de ciudă că l-a părăsit. Individul este acuzat acum de șantaj și ultraj contra bunelor moravuri. 

Supărat că a fost părăsit, bărbatul de 22 de ani i-a spus fostei partenere că va distribui pe internet filmări din timpul partidelor lor de amor, cu intenția de a determina să se răzgândească în privința separării. 

Bărbatul se află sub control judiciar

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie-decembrie a.c., cel în cauză, ar fi constrâns-o pe fosta prietenă, de 18 ani, din comuna Tigveni, să continue relaţia, prin ameninţarea publicării pe reţelele de socializare a unor imagini cu conţinut explicit sexual şi, ulterior, ar fi distribuit pe internet mai multe fotografii de acest gen”, au transmis cei de la IPJ Argeș. 

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Tânărul a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?