Categorii: Știri Stiri Romania

Un băiat din Zalău, dispărut fără urmă de peste două luni! Familia e disperată

Un băiat de 15 ani din Zalău este dispărut fără urmă de peste două luni. Familia este disperată și a organizat mai multe operațiuni de căutare în zonă. 

Tudor Niream e de negăsit de pe 23 noiembrie, iar zilele trecute autoritățile au decis să îl dea în urmărire națională. 

Un băiat din Zalău, dispărut fără urmă de peste două luni

Băiatul a dispărut în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare din județul Sălaj. Le-a spus acestora că pleacă la plimbare, nu a luat cu el telefonul mobil și dus a fost. 

Familia a anunțat imediat după dispariție autoritățile și cazul a fost mediatizat puternic pe rețelele sociale, însă în zadar. 

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Polițiști, jandarmi și voluntari au participat la mai multe operațiuni de căutare a lui Tudor, scrie olt.ro. Pompierii militari l-au căutat pe adolescent și în apele Lacului Vârșolț, cu ajutorul unei bărci de salvare.

Cei care l-au văzut pe Tudor Niream sunt rugați să sune la numărul de telefon 0744-48.77.28 sau la poliție.

„Ultima dată când a fost văzut, Tudor era îmbrăcat cu o geacă bleomarin fără guler, subţire, pantaloni albaştri şi aveau câteva crăpături, un tricou negru cu mesajul pe el “Normal people scare me” şi avea în picioare converse (tenişi) kaki”, a anunțat mama băiatului.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?