Categorii: Știri Stiri Romania

Un băiat din Mangalia, băgat în comă de un alt copil! Ce s-a întâmplat

Un băiat din Mangalia a fost băgat în comă de un alt copil. Cei doi, de 13 și 15 ani, s-au întâlnit întâmplător pe stradă. 

Un minor de 15 ani din Mangalia a fost reținut, ieri, după ce a bătut un alt copil, de 13 ani, scrie Mediafax. Victima este la spital, în comă. 

Un băiat din Mangalia, băgat în comă de un alt copil!

Scandalul dintre cei doi a izbucnit vineri, pe o rețea socială, iar când s-au întâlnit, întâmplător, s-au bătut.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani”, a transmis Poliția Constanța.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat