Categorii: Știri Stiri Romania

Tatăl victimei lui Mario Iorgulescu, decizie de ultimă oră în cazul morții fiului său. Ce a cerut bărbatul instanței

Joi, 5 martie, Tribunalul București a emis cererea de arestare preventivă, pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, este acuzat de omor calificat și de conducerea unei mașini sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Decizia nu este una definitivă.

Tatăl victimei lui Mario Iorgulescu, decizie de ultimă oră în cazul morții fiului său. Ce a cerut bărbatul instanței

După ce s-a aflat că s-a dispus restarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mario Iorgulescu, tatăl victimei acestuia a luat o decizie radicală.

În urma accidentului rutier produs de Mario a murit un tânăr de 25 de ani, Dani Vicol. Părinții acestuia nu-și revin după moartea băiatului lor și cer să se facă dreptate în acest caz.

Tatăl lui Dani Vicol a răbufnit și a declarat că nu crede că starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu este atât de șubredă.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Se pare că Mario Iorgulescu ar beneficia și acum de tratament, după accidentul din septembrie 2019. El s-ar afla în afara țării, la o clinică de refacere din Italia.

‘Noi nu credem că Mario are ceva, ci că se încearcă o mușamalizare. Vrem o contraexpertiză cu o comisie de medici stabilită de noi. Nu va scăpa basma curată acest om, în ciuda pilelor lui taică-su’. El nu se simte bine? Păi copilul nostru e în pământ, nu a mai rămas nimic din el’, a declarat tatăl lui Dani Vicol pentru Impact.ro.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”