Categorii: Știri Stiri Romania

Tatăl fetiței ucise de pedofilul olandez a fost audiat la Parchetul General! Ce au descoperit anchetatorii

Ancheta în cazul Adrianei Feraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, continuă! Micuța a trecut prin chinuri groaznice, înainte a fi violată și ucisă de un olandez, la finalul lunii septembrie.

Tatăl fetiței ucise de pedofilul olandez a fost audiat la Parchetul General!

După ce a comis crima, Johannes Visscher a plecat din România și s-a sinucis pe o autostradă din Olanda. Acum, la două luni de la moartea minorei, tatăl ei a fost audiat la Parchetul General.

Procurorii vor să stabilească dacă criminalul a avut complici în România. Imaginile amplasate în localitate au surprins-o pe fată în timp ce urcă în mașina olandezului.

Bărbatul a ucis-o pe fetiță pe un câmp. Din primele informații, se pare că Adriana nu a murit din cauza loviturilor primite, ci a fost sugrumată cu pantalonașii cu care era îmbrăcată. La final, criminalul a învelit cadavrul fetiței înt-o folie de plastic, l-a ascuns în tufișuri și l-a lăsat pradă animalelor sălbatice.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Există elemente, suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe. Ar trebui să verificăm toate pistele. El a fost de mai multe ori în ţară, de vreo patru ori. Nu ştim dacă a avut complici.

A fost în multe locuri din ţară, nu ştim de ce a fost la Gura Şuţii. Încercăm să verificăm mai mulţi complici, eventuale piste. Verificăm toate cazurile de dispariţie pe ultimii 10 ani’, declara Bogdan Licu,  procurorul general.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR