Categorii: Sanatate Știri Stiri Romania

Strigătul de ajutor al unei fetițe din Republica Moldova, viral pe o rețea socială

Strigătul de ajutor al unei fetițe din Republica Moldova a devenit viral pe o rețea socială. Micuța dorește să își ajute tatăl, care a fost diagnosticat cu leucemie la doar 33 de ani. 

Polina are doar opt ani, iar tatăl ei duce o luptă cruntă cu boala. Sergiu Sandu este bolnav de leucemie și șansa lui de a se vindeca este un tratament costisitor în Turcia. 

Copila speră să strângă banii necesari pentru tatăl ei și a impresionat numeroși internauți cu o fotografie în care ținea în mână o coală cu mesajul „Vă implor, ajutaţi-mă să nu îmi pierd tăticul!”.

„Polina, fetiţa lui Sergiu, ne imploră să nu-i lăsăm. Pentru că la mijlocul acestei dureri se află cancerul… Viaţa acestui tătic are un preţ imposibil pentru ei… Nu mai au nimic decât speranţa în oameni“, a scris pe Facebook Asociația „Salvează o inimă“. 

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„După ce a fost diagnosticat, în Moldova, l-au cam plimbat pe drumuri pentru că nu prea au medicină acolo. Cu ceva sprijin, a reuşit să plece în Turcia, la Clinica Emsey din Istanbul. Tratamentul lui se întinde pe o perioadă de aproximativ un an de zile. A făcut prima şi a doua şedinţă de chimioterapie şi urmează să vedem dacă va fi nevoie de transplant”, a povestit președintele asociației citate mai sus. 

Dacă vrei să îl ajuți pe Sergiu, ai mai jos toate detaliile:


 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?