Categorii: Știri Stiri Romania

Soția lui Gheorghe Dincă nu îl vizitează la închisoare! Femeia refuză orice legătură cu criminalul

Gheorghe Dincă se află închis de mai bine de două luni. Bărbatul de 66 de ani din Caracal este suspectul principal în cazul crimelor din Caracal, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Soția lui Gheorghe Dincă nu îl vizitează la închisoare! Femeia refuză orice legătură cu criminalul

Familia acestuia a fost audiată ore bune de procurorii DIICOT, însă soția și copiii săi nu au venit să îl viziteze în arest.

Daniela, fiica criminalului, a mărturisit că nu vrea să dea ochii cu tatăl său. Nici mama femeii, Elena, nu a mers să își vadă soțul, deși avea dreptul din punct de vedere legal.

Potrivit playtech.ro, Gheorghe Dincă i-a interzis nevestei sale să vină la închisoare și a preferat să îi țină departe de toată ancheta .

‘El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente’, au dezvăluit oameni din preajma lui Dincă.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a mărturisit că Dincă și-a negociat recunoșterea cele două crime și a cerut ca familia lui să fie protejată.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Am să vă fac o destăinuire importantă, atât cât pot. Dincă negociază cu autoritățile să nu se atingă de familia lui. Există în dosar probe, indicii care ne arată că a negociat pe recunoaşterea celor două crime, în special pentru a nu se lua cineva de familia lui. Să fie lăsată în pace (n. red. – familia lui Dincă)’, a dezvăluit avocatul.

Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, sunt indicii că Elena a văzut-o pe Luiza Melencu sechestrată în casa groazei din Caracal.

‘Este clar că din corespondențele din dosar sunt indicii clare și probe că această doamnă (soția lui Gheoghe Dincă – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel puțin că Luiza trăia în timp ce doamna era acolo.

Dacă acea doamnă a venit și a făcut o curățenie înainte de Paște cu degresant, cu soluții, cu nebunii, vine și curăță totul, inclusiv mobilierul pe care s-a găsit sânge foarte bine prelevat după ce a făcut curățenie, înseamnă că sângele acolo a apărut de la ei ființă vie după ce a făcut curățenie, ceea ce înseamnă că trăia Luiza când ea era acolo’, a declarat și avocatul Tonel Pop.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR