Categorii: Știri Stiri Romania

Solistul de muzică populară George Finiş a murit de COVID-19! Se tratase acasă împotriva bolii

Doliu imens în rândul soliștilor de muzică populară! Interpretul de muzică popular George Finiş a decedat, sâmbătă dimineață (17 aprilie), la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a dus o luptă grea cu coronavirusul. 

George Finiş, în vârstă de 61 de ani, fusese internat în stare gravă pe 25 martie. Inițial, el se tratase timp de o săptămână acasă, sub supravegherea medicului de familie. Din nefericire, organismul lui nu a răspuns la tratament, iar starea i s-a agravat.

George Finiş a decedat de COVID-19

George Finiş a ajuns la spital când saturația de oxigen i-a scăzut la 80 la sută. Pe 2 aprilie el a fost mutat pe Secția ATI și ventilat non-invaziv, după cum informează Monitorul de Suceava. Solistul era conștient, însă starea lui de sănătate s-a degradat pe 15 aprilie, iar în cele din urmă a decedat.

Înainte de a muri, George Finiş mărturisea că s-ar fi îmbolnăvit la serviciu.

Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul, la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg”, a spus George Finiş, într-un interviu acordat pentru Monitorul de Suceava.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”