Categorii: Știri Stiri externe Viral

Șocant: cum arată plămânii unui tânăr de 28 de ani, infectat cu coronavirus! Cât s-au degradat în doar 3 zile

Coronavirusul face ravagii pe tot globul! Numărul deceselor provocate de virusul ucigaș din China la nivel mondial a depășit 21.000, iar cel al infecțiilor este de peste 471.000. Doar 114.000 de pacienți s-au vindecat deja, arată cele mai noi date publicate de OMS.

Șocant: cum arată plămânii unui tânăr de 28 de ani, infectat cu coronavirus! Cât s-au degradat în doar 3 zile

Specialiștii susțin că COVID-19 este un adevărat pericol doar pentru categoria persoanelor în vârstă, însă un medic din Spania contrazice acest lucru.

Doctorul pneumolog a publicat pe Twitter două radiografii șocante cu plămânii unui tânăr de 28 de ani, depistat pozitiv cu coronavirus. În doar 3 zile, starea tânărului s-a agravat și a fost nevoie să fie cuplat la ventilatorul mecanic.

Prin intermediul celor două imagini tulburătoare, medicul a vrut să atragă atenția că nici tinerii nu sunt invincibili în fața coronavirusului și plămânii acestora se pot degrada într-un ritm alert. Prima fotografie a fost făcută în a 12-a zi de boală, iar cea de-a doua în a 15-a zi.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Pentru cei care cred că sunt nemuritori și continuă să iasă în parc fără să acorde atenție ordinului de a rămâne acasă, acestea sunt radiografiile unui băiat de 28 de ani intubat la Terapie Intensivă în spitalul meu, pentru #coronavirus. Indiciu: plămânii sunt negri, albul este pneumonie’, a scris medicul pe Twitter.

Până în acest moment, Spania înregistrează cele mai multe cazuri de deces, după Italia și China. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 655 de noi deces din cauza infectării cu coronavirus. Bilanțul în Spania a ajuns la 4.089.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?