FOTO. Simona Gherghe a răbufnit din nou, în direct, la tv. Ce e enervat-o atât de tare în emisiunea ‘Mireasa’

24.09.2020, 20:02
FOTO. Simona Gherghe a răbufnit din nou, în direct, la tv. Ce e enervat-o atât de tare în emisiunea 'Mireasa'
Simona Gherghe a răbufnit din nou, în direct, la tv. Ce e enervat-o atât de tare în emisiunea 'Mireasa'/ foto: captura antena 1

De mai bine de două săptămâni, Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane, la cârma emisiunii ‘Mireasa’. În ediția de joi, 24 septembrie, a show-ului matrimonial, Simona Gherghe a certat-o din nou pe doamna Mia, pentru că a împins motanul de lângă ea, într-un mod brutal.

Concurenții din casa ‘Mireasa’ au în grijă mai multe animăluțe pe care staff-ul emisiunii le-au adus din afară. Din păcate, doamna Mia, mama lui David, a demonstrat că nu prea iubește pisicile, așa că a făcut un gest șocant, în direct, chiar lângă Simona Gherghe.

Gestul femeii a înfuriat-o pe Simona Gherghe

Nemulțumită probabil că pisica stă numai în preajma ei, a împins-o de pe canapea pentru a pleca în altă parte. Enervată că femeia a împins pisica din cadru, prezentatoarea tv a mustrat-o dur.

Mama lui David a încercat să se apere spunând că nu a împins-o, însă se afla chiar lângă scaunul Simonei, care a putut observa fix contrariul.

‘Doamna Mia, vă rog frumos, dacă mai împingeți o dată motanul, vă pedepsesc! Serios. Nu mi se pare ok. L-ați împins și mă deranjează foarte tare lucrul acesta. Animăluțele astea au fost aduse în casă să fie iubite și îngrijite. Nu mai faceți astfel de gesturi’, i-a spus Simona Gherghe doamnei Mia, în direct.

Simona Gherghe a mai avut un conflict cu doamna Mia

Între doamnele Mia și Ana, mamele băieților David și Radu, a izbucnit un conflict, încă de la intrarea în casa “Mireasa”. Mărul discordiei ar fi faptul că doamna Mia are o atitudine defensivă la adresa celorlalte mame.

Confruntată în direct, mama lui David a refuzat să vorbească despre acest subiect. Prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe, a încercat în zadar să o descoasă pe doamna Mia, iar în cele din urmă, a răbufnit. Vedeta i-a spus mamei lui David că este mereu nemulțumită și că strică atmosfera în casă.

‘Nu mi se pare că sunteți mulțumită. Nu am venit pentru altceva. Stricați atmosfera în casă. Nu sunteți rude, asta este viața, nu v-a obligat nimeni să veniți aici. Nu aș vrea să vă mai certați. De o săptămână vin și este o tensiune în casă. Atunci plec acasă, nu am ce să discut. Așa ursuză sunteți?’, i-a spus Simona Gherghe doamnei Mia.

citește și...